Rax - Schneeberg Maraton

  Egy hét múlva lezárul az előnevezés a szokásos Rax - Schneeberg Maratonra. Augusztus 1.-ig lehet nevezni az idén 3 napos rendezvényre. Lehet menni utána is csak akkor a díjazás utólag lesz megoldva.  Augusztus 4.-én és 5.-én azaz két nap is várják a résztvevőket! 
  A leghosszabb túra 40,6 km és 4192 méter szintet kell ezalatt legyőzni 2 óra alatt! Weichtalhausnál van a rajt előbb a Rax platóra kell felkapaszkodni, majd a Schneeberg következik. 
  A Schneeberg kerülő teljesítménytúra 30,4 km és 3454 m szint, erre mindössze 12 órájuk van a résztvevőknek!
Klosterwappen
  A Rax-plató túra hosszabb, de kevesebb szintet tartalmaz (33,7 kmm, 2815 m) 
  Ezek mind túrák, bár vannak benne drótkötéllel vagy létrával biztosított szakaszok, de idén van egy kifejezetten klettersteig túra. Vasalt-utak a neve (11,9 km, 1930 m)! A Rax-ra kalauzol, beülő, sisak és kantár megléte nélkül senki sem indulhat a túrán.
  Augusztus 6.-án a szomszédos Schneealpe-ra várják a magashegyi teljesítménytúra szerelmeseit! A Schneealpe 15 részvevői  Altenberg an der Dax-ról megmásszák a Windberg-et majd visszatérnek a kiinduló állomásra. Táv: 15,9 km, szint: 1245 m.
Windberg
  A túrák szevezője a Hit Pajzsa Nemzeti Egylet és Területi Honvédelmi Klub, tovább információk a http://teljesitmenyturazoktarsasaga.hu. Minden résztvevőnek szép időt és jó túrát kívánok! 

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.